sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Blogin aloitus

Blogi keskittyy Napin (Damliers Oprah) puuhailuihin, ja välillä kirjoittelen varmaankin myös vanhempieni koirien Merlinin (Chriskooi's Merlin) ja Nanon (Damliers Odeon) kuulumisia. :) Blogin avaus vähän viivästyi sairastelun vuoksi, kun piti heti Napin kotiin tullessa jo kirjoittaa.

Nappi vähän alle 4 vko syömässä Teemun peukaloa
Nappi, eli pentueen sydäntyttö, varasti minun ja kihlattuni sydämet jo heti neliviikkoisena, vaikka silloin ei vielä pystynyt mitään eroja pennuista juurikaan huomaamaan. Olimmekin erittäin onnellisia, kun kasvattaja kertoi, että sydäntytöstä tulee Nappi.

Meillä ja Napilla on mennyt erittäin hyvin ensimmäinen yhteinen viikko. Nappia on viety sukulaisten luo näytille ja meillä on käynyt vieraita, jotta tyttönen tottuu uusiin ihmisiin. Hienosti Nappi on kaikenlaisten ihmisten kanssa, häntä heiluen juoksee moikkaamaan. Olemme käyneet nyt myös vanhempieni luona Napin kanssa, jotta sisarukset ovat päässeet leikkimään, ja jotta Merlin pikkuhiljaa hyväksyisi Napinkin. Torstaina kävimme PetPorin pentutapaamisessa, jossa oli kaikki koirat paljon isompia, mutta hetken tutkiskelun jälkeen Nappi painoi jo täysillä isompien pentujen perässä. Reipas tyttö! Tänään otettiin vielä 9-viikkoisen poseerauskuvat. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti