Meistä

Yhteystiedot:

Reija Nordlund
Eurajoki
040 518 9510
reija.nordlund(at)gmail.com


Minä (Reija) olen 28-vuotias keväällä 2015 valmistunut kemiantekniikan insinööri ja työskentelen käyttöturvallisuusinsinöörinä. Kotoa löytyy  myös toinen kemiantekniikan insinööri "Napin leikkikaveri" aviomieheni Teemu.

Toimin tällä hetkellä Kooikerhondje ry:n varapuheenjohtajana ja olen jalostustoimikunnan jäsen. Olen lapsesta asti toiminut eri koirayhdistyksissä, lähinnä agilityharrastuksen parissa. Aloittelen kooikerhondjein kasvattamista kennelnimellä Nornapin.

Napin kuulumisten lisäksi blogissa varmaankin sivutaan vanhempieni koirien, Merlinin ja Nanon elämää. Ja äitini myös päivittää Napinkin kuulumisia omaan blogiinsa, siksi tämä minun blogini käyttö taitaa olla jäänyt vähemmälle.. :)

Minulla on ollut aikaisemmin kaksi cavalieria. Uki tuli meille, kun olin 8-vuotias, ja Nipsu, kun olin 10-vuotias. Olen siis suurimman osan elämästäni elänyt koirallisena. Uki nukkui pois vuonna 2012 ja Nipsu 2015 tammikuussa. Merlin saapui vanhemmilleni vuonna 2012 ja tämän jälkeen olen ollut aktiivisesti mukana Merlinin harrastuksissa. Cavalieriemme kanssa olen harrastanut agilityä. Nipsun koulutin itse 10-vuotiaana, ja pääsimmekin agilityssä hienosti 3-luokkaan. Kooikkeriinkin tutustuin rotuna juuri agilityn kautta, noin vuonna 2001-2002 tapasin Napin isoisoisoäidin isän puolelta.

Muutimme mieheni kanssa yhteen vuonna 2011 ja koti tuntui hiljaiselta ilman omaa koiraa. Pitkäaikainen toiveeni toteutui kun Nappi kotiutui meille 1.2.2015. Napin kanssa ollaan harrastettu pääasiassa näyttelyitä ja agilityä. Nappi on aktiivinen harrastuskoira, ja toisaalta kotona kiltti ja hellyydenkipeä mamman mussukka. Juuri tämän luontoisia kooikkereita toivoisin myös kasvatustyöstäni syntyvän, siten, että koirat olisivat ilo tuleville omistajilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti