maanantai 24. elokuuta 2015

Pentuetapaaminen 2.8

Koko poppoo
Pääsimme heti Porin näyttelyä seuraavana päivänä Tampereelle pentuetapaamiseen. Kaikki muut paitsi Tico pääsivät osallistumaan. Oli todella mukava nähdä, millaisia pentujen sisaruksista on kasvanut ja tavata myös pentujen omistajia! Kovin olivat kuin samasta muotista tehtyjä. Etenkin Nappi ja sisko Hilja näyttivät olivat kovasti samanlaisia, kun olivat aikalailla samaa kokoluokkaakin.

Napilla on iskenyt murkkuikä tosiaan muutama kuukausi sitten, ja se alkoi kuin seinään. Nyt ollaan jo päästy yhteisymmärrykseen, ettei kynsienleikkuussa tai kampauksessa ole mitään kamalaa, eikä kaikki ole pihalla mörköjä. Muista koiristakaan Nappi ei lenkeillä välitä, mutta pentuetapaamisessa huomasi, että etenkin siskojen kanssa oli pientä kränää. Kai se kuuluu ikään ja menee ohi, kun vaan jatkaa kaikissa koiratapahtumissa käymistä..

Kävimme tapaamisessa yhteislenkeillä ja tutustuimme toisiimme. Tämän lisäksi pääsimme kokeilemaan pentuagilityä pentujen Olli isän omistajan Outin hyvässä koulutuksessa. :) Napin kanssa ollaan kesän aikana oltu äitini vetämällä pentuagikurssilla, mutta montaa kertaa siellä emme ehtineet vuorotyöni vuoksi käymään. Napille oli kuitenkin entuudestaan tuttuja hyppy (rimat alhaalla), putki, puomin alastulo, yhden palikan pituus, kepit verkoilla ja pieni muuri. Kivasti Napilla riitti intoa uudessakin paikassa, mutta saimme palautetta, että Nappi olisi hyvä opettaa leikkimään agilityssä, eikä palkka aina olisi se nami. Olen tästä täysin samaa mieltä, nyt agilityharkkojen puutteessa olen treenaillut leikkiä vähän milloin missäkin. :) Eija antoi tapaamisessa kaikille pennuille kaksi itsetehtyä lelupatukkaa, ne ovat Napin lemppareita! Vielä ei olla kokeiltu kahden lelun leikkiä, nyt ollaan vaan keskitytty leikkimiseen paikassa kuin paikassa.

Syyskuussa päästäänkin taas pentuagilitykurssille, mistä olen niin innoissani! On kiva kun tietää jo etukäteen, että pääsee lähes tulkoon jokaiselle tunnille. Syksyllä tulee myös jonkin verran Napille näyttelyitä, kun junnuluokkaan riittää ikä. :)

Nappi on kova hyppimään.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti