maanantai 24. elokuuta 2015

Pori kv 1.8

Nyt on ollut "vähän" pidempi päivitystauko.. Syynä kesätyöt keskeytymättömässä kolmivuorotyössä. Työt loppuu nyt tämän kuun lopussa, sitten ollaankin työttömiä valmistuneita insinöörejä, ompahan aikaa enemmän koiraharrastuksille. :) Kaikki vapaa-aika menee lähinnä nukkumiseen tai Napin aktivointiin, jotta se nukkuisi työpäivien ajan. Hyvin on kyllä Nappi sopeutunut vuorotyöhön, vain sen pedit ovat välillä kokeneet tuhoja.

Käytiin kuitenkin Napin ja Nanon toisessa pentuluokan näyttelyssä 1.8. Tuomarina oli Nikola Smolic. Näyttely pidettiin Porin raviradalla. Olisin voinut kävelläkin paikalle, meiltä matkaa taitaa olla alle kilometri, mutta mentiin kuitenkin autolla, kun vettä tuli kuin saavista. Keli ei ollut ihan parhain, omistajat ja koirat olivat aivan märkiä, kun kehään päästiin. Onneksi kehän aikana ei satanut.. Vähän jännitin, reagoiko Nappi jotenkin märkään, mutta eipä se sateesta välittänyt, taisi vaan lisätä enemmän vettä Napin energiamyllyyn. Tuomari katsoi pennut maassa, mitä emme ihan hirveästi ole harjoitelleet.. Nappi väisti aluksi tuomarin kosketusta, mutta pidin sen paikoillaan ja tutkiminen meni ihan ok. Hampaat Nappi näyttää aina ilman ongelmia, kun kaivelen sen suuta lähes päivittäin.

Nappi ja Nano saivat kummatkin kunniapalkinnot ja pääsivät siis ainoina pentuina kilpailemaan keskenään VSP ja ROP titteleistä. Nanosta tuli lopulta ROP-pentu ja Napista VSP-pentu, mikä olikin täysin oikeutettua, koska Nano käyttäytyi kehässä kuin vanha konkari. :)

Napin arvostelu: Correct balance. Excellent head. Good neck and front. Correct topline and hindquarters. Slightly shy, but correct for the age and class. Moves well.


Nappi yritti heti syödä ruusukkeen :)

Nano edessä, Nappi takana
Nanon ja Napin palkintokuvat

Kaunis tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti