torstai 4. heinäkuuta 2019

Kooikerhondje ry:n 20-vuotis erikoisnäyttely

Blogi on elellyt hiljaiseloa jo muutaman vuoden, mutta nyt uudet tuulet puhaltavat ja lisäksi Napin erikoisnäyttelymenestyksestä on kyllä aivan pakko kirjoittaa. Hauskaa, että viime päivityskin sopivasti on spanieliliiton päänäyttelystä, jossa Nappi oli nuorena tyttönä PN2.

Aikaa on vierinyt runsaasti ja Napistakin on tullut C.I.B viime vuoden Pori kv:ssa, tätä ennen on tullut tehtyä muutama ulkomaan näyttelymatka mm. Norjaan, Viroon ja Ruotsiin, joista löytyy enemmän tarinaa toisessa blogissa (chriskooismerlin.blogspot.fi), jonka taustalla minä ja Nappi myös ollaan.

Mutta palatakseni siihen kooikerhondjein erikoisnäyttelyn menestykseen, 29.6.2019 pidetyssä näyttelyssä, johon oli ilmoitettu 100 kooikerhondjea, Nappi räjäytti koko potin ollen paras narttu ja VSP. Olin aivan uskomattoman onnellinen jo suuren valioluokan voitosta, mutta tyttö pisti vielä siitäkin paremmaksi. Nappi on pärjännyt hyvin näyttelyissä, mutta se ei koskaan mikään supervoittaja ole ollut, joten tämä oli tytöltä ihan uskomaton suoritus. Osui tähdet meidän kohdalle siis tällä kertaa. :) Isot onnittelut myös muille, etenkin ROP-koiralle "Mooistekooi Ares Albus". Kooikerhondje ry oli järjestänyt aivan uskomattoman hienot palkinnot ja saimme pokaalien ja ruusukkeiden lisäksi vähän herkkuja ja Nutrolin öljyä, ja velä MUSH:lta hienot raakaruokalahjakortit, joita Nappi varmasti osaa arvostaa!

Napin lisäksi meillä oli mukana näyttelyssä Merlin (kastroitu Napin eno, ei kilpaillut) ja Nano (Napin veli), joka oli hienosti ison valioluokan 2 saaden SA:n. Lisäksi paikalla oli mm. Nanon pennut ensimmäisestä pentueesta ja paljon muitakin kooikkerikavereita, oli ihana päästä näkemään tuttuja pitkästä aikaa.

Kooikkerierkkarissa järjestetään kilpailuja kauneimmasta päästä, hännästä ja korvakoruista, ja kävi sitten vielä niinkin, että Nano voitti urosten parhaat korvakorut ja Nappi narttujen, ja sitten kisattiin keskenämme äitini, Nanon ja Napin kanssa parhaista korviksista, joissa Nano veti pidemmän korren. tuomarille naureskelimme, että meni hauskasti, kun sisarukset voittivat korviskilpailut.

Osallistuimme Napin, Nanon, Lennin ja Vilhon kanssa Damliers porukalla myös paras kasvattajaryhmäkisaan, jossa Damliers kennel palkittiin hienosti kunniapalkinnolla ja sijoittui kolmanneksi. Onnittelut Eija kasvattajalle!

ROP Mooistekooi Ares Albus ja VSP Damliers Oprah
Nappi ja aivan huikeat palkinnot, lahjakortit ja öljy ei kuvassa


Omistajakin päässyt kuvaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti