sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Spanieliliiton kakkoserkkari

Pitkä blogihiljaisuus päättyy, tekstiä on kyllä ollut odottamassa jo pidemmän aikaa, mutta sitten alkoivat kolmivuoro(kesä)työt ja Napilla stressiripuli.. Onneksi saimme sen vatsan kuntoon jo viikkoa ennen tämänpäiväistä näyttelyä, niin uskalsi sinne hyvin mielin lähteä. :) Vihdoin ja viimein sain laittaa myös hakupaperit valmistumista varten eteenpäin! Valmistumispäivä tosin on vasta 29.5, jolloin todistus lähetetään postissa ja sitten vasta olen virallisesti valmis kemiantekniikan insinööri.. Äkkiä se neljä vuotta vaan meni. 


Nappi VSP-pentu ja Nano ROP-pentu

Napin kanssa ollaan harjoiteltu esiintymistä mätsäreissä ja sen kanssa ollaan treenailtu muutenkin ryhmissä, mutta niistä myöhemmin lisää. :) Tänään kuitenkin meillä oli todella upea näyttelyuran aloitus, Nappi sai kunniapalkinnon ja oli VSP-pentu veli Nanon ollessa hienosti ROP-pentu! Tuomari Markku Kipinä kohteli todella kivasti koiria. Nappi moikkasi aluksi tuomaria häntä heiluen, mutta tutkiminen ei vieläkään ole kivaa. Toisaalta eipä sen siitä tarvikaan nauttia, kunhan vain antaa tutkia hyvin. :) Yhdessä välissä Nappi päätti että tämä touhu loppuikin jo, ja hyppäsi salamana alas pöydältä. Tuomari onneksi otti tilanteen rennosti, ja sanoi harjoittelijatuomarille, että ketteryyttäkin näköjään löytyy, mikä on rodulle ominaista. Tästä jäi todella hyvä mieli. Muutenkin näyttelypaikka Marttilassa Laurilan lavalla oli oikein viihtyisä paikka. Palkinnot olivat myös hienot.

Tänään siis pitkäaikainen haaveeni täyttyi - sain viedä ihka oman koirani viralliseen näyttelyyn. Jo edesmennyt Nipsuhan tuli minulle aikoinaan myös näyttelykaveriksi, mutta kun paperit otettiin pois, päästiin kiertämään vain mätsäreitä. Ja vanhempieni vanhempaa kooikeria Merliniä en ole saanut viedä virallisissa näyttelyissä kehään, joten tämä oli minullekin uutta. Normaalisti olen toiminut 
apukäsinä ja katsellut toimintaa kehän reunalta. :)


Nappi ja palkinnot

Napin arvostelu: Vielä hieman ilmavan vaikutelman antava, feminiininen pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut, riittävä luustoiset raajat. Kallo saa vahvistua. Riittävä otsapenger. Tummat silmät. Lupaavat korvakorut. Hyvä pigmentti. Täyteläinen kuono-osa. Lyhyehkö kaula. Hyvä värijakauma. Hyvä häntä. Lupaava kokonaisuus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti